Statistieken


Welkom op B.V.D. Blog. Ik ben de razende reporter Bryan en dit is mijn blog waar ik vaak wat op zet zo als Nummer van de week, Geloof, Andijker Nieuws en nog veel meer.
Blog Gids
Mogelijk gemaakt door Blogger.

zondag 14 september 2014
PolitieBericht
Zaterdag 13 september werd het nieuwe korfbalveld van Sporting Andijk geopend. Vanaf het begin heeft Pop Vriend heel veel betekend voor de korfbal. Zoveel zelfs dat zonder Pop Vriend er nu geen korfbal meer zou zijn in Andijk. Daarom is besloten dat zoon Arnold Vriend het bord mocht onthullen met daarop tot zijn eigen verrassing de naam: ”Pop Vriend Korfbalveld” Deze naam, die is gekozen uit dankbaarheid voor alle steun in al die afgelopen jaren.

Na de onthulling van het bord kreeg Arwin Vriend de gelegenheid om een woordje te doen.  Hierin werd ook genoemd dat Pop Vriend al heel lang op allerlei fronten de korfbal heeft gesteund; financieel, materieel, maar ook in de zin van het nageslacht dat zich nog steeds ten volle inzet voor de korfbal. Arnold is naast zijn drukke baan in het zaadbedrijf en vier opgroeiende kinderen altijd zeer actief geweest op diverse fronten, dit mede dankzij de inzet van thuis.
Pop Vriend blijft het verenigingsleven steunen, en dan met name de korfbal. Namens Pop Vriend heel veel sportief succes toegewenst!
Na deze mooie opening werd iedereen uitgenodigd in de kantine voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

  • voor meer foto's van de opening van het korfbalveld klikt u hier.


0 reacties:

Een reactie posten