Statistieken


Welkom op B.V.D. Blog. Ik ben de razende reporter Bryan en dit is mijn blog waar ik vaak wat op zet zo als Nummer van de week, Geloof, Andijker Nieuws en nog veel meer.
Blog Gids
Mogelijk gemaakt door Blogger.

maandag 30 juni 2014
PolitieBericht
In de nacht van zaterdag 28 juni  op zondag 29 juni omstreeks 2.00 uur zijn twee jongens van 17 en 18 jaar verongelukt met een Quad aan de Horn in Andijk.
De bestuurder heeft vermoedelijk de controle over het voertuig verloren en is uit de bocht gevlogen. Verkeersondersteuning van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Jongeren komen bijeen

Jongerenwerker Bert Steeman van de gemeente Medemblik heeft in overleg met de Dorpsraad Andijk besloten dat het Dorpshuis Centrum  zondag 29 juni open was voor jongeren om bijeen te komen naar aanleiding van het tragische ongeval, zodat jongeren met elkaar konden praten en steun konden zoeken bij elkaar.
Zo gingen de jongeren met een man of 60 naar de plek waar het allemaal plaatsvond. Burgermester  Frank Streng was ook aanwezig en stak de jongeren een hart onder de riem. Er werden bloemen neergelegd en men was stil. De verslagenheid is groot door het verlies van de twee jongens.
Foto: B.V.D. Media - Bryan van Dokkum

0 reacties:

Een reactie posten