Statistieken


Welkom op B.V.D. Blog. Ik ben de razende reporter Bryan en dit is mijn blog waar ik vaak wat op zet zo als Nummer van de week, Geloof, Andijker Nieuws en nog veel meer.
Blog Gids
Mogelijk gemaakt door Blogger.

woensdag 27 maart 2013
ANDIJK | De laatste weken is er op diverse plaatsen ingebroken bij woningen in Andijk.  De politie besteedt veel aandacht aan het opsporen van verdachten van woninginbraken. Dat gebeurt onder meer met technisch onderzoek en buurtonderzoek. Op het gebied van preventie werkt de politie nauw samen met gemeenten. Burgers kunnen zelf ook veel doen om een inbraak in hun woning te voorkómen. Zorg bijvoorbeeld voor goed hang- en sluitwerk en leg geen huissleutels onder de deurmat of in de bloembak. Tip de politie als u verdachte personen of
voertuigen in uw woonomgeving ziet. Noteer signalement, kenteken en bijzonderheden en neem dan contact op met de politie: 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800 – 7000.

Ik geef alvast vijf tips voor inbraakpreventie

  1. Verberg sleutels nooit onder de deurmat of onder een bloembak.
  2.  Sluit alle buitendeuren en vensters met de sleutels af, ook al bent u maar even weg. Als er iets is dat de meesten gegarandeerd niet op slot doen is het wel de garagepoort. Dat is algemeen bekend.
  3.   Geef een bewoonbare indruk aan uw woning wanneer u op vakantie bent: de gordijnen laten openen, de brievenbus leegmaken, het gras (laten) maaien, …
  4.   Zorg ervoor dat toegangshekken zijn afgesloten. Dit geldt ook voor lage hekken, want ook deze vormen een extra obstakel voor inbrekers op de vlucht.
  5. Zorg ervoor dat uw waardevolle voorwerpen niet zichtbaar zijn van buitenaf.



0 reacties:

Een reactie posten